2010. január 5., kedd

Boldog bökögetést - erre az évre is!


Jó csöndes kis szilveszterünk/újévünk volt! Éjféltájban elvegyültünk Szentendrén a vidám tömeg között "bujékolni", aztán haza egy kis kikapcsolódásra: h-í-m-e-z-n-i! S mivel sikerült egy-két kreatív pihenős napot hozzácsapni a hétvégére - befejeztem egy tavalyi elmaradásámot! A kép felkerül a kreatív szobámba, hogy mindenki tudja merre is jár! :)
Ez a "majdnem" teli beföttes üveg Henire emlékeztet, aki tavaly ilyenkor úgy döntött, hogy összegyűjti az év során keletkezett levágott pamut végeket az xszemezés közben. Gondoltam, hogy én is kiváncsi vagyok rá, mennyi is gyűlhet össze egy év alatt - egyfajta mérlegül szolgálhat az éves varrócskázásról. Nekem ennyi gyűlt össze! És hogy mennyi lesz idén..... annyi tervem van és annyi, de annyi riválisa a himzésnek (gyöngyözés, kötés, horgolás...) Majd ügyesen szervezem a szabadidőm - hogy jusson mindenre idő! (Ááááá, nem akarok én lehetetlent!:)) )

2 megjegyzés:

Abile írta...

Nagyon tetszik az üvegbeszöszölés ötlete! :o) A kép csudaszép lett... Saját magad keretezted vagy szakemberrel csináltattad??

aniko66 írta...

A keretet az Ikea-ban vettem, az "csak" az újévi szerencse, hogy idális mérete volt a képhez! :))) (Eredetileg egy karácsonyi ajándék része lett volna a keret, de aztán mégis csak megmaradt!)