2013. szeptember 13., péntek

Péntek 13. - "jól" indult a nap....

.... munkaelőtti ráhangolódásként bekapcsoltam a blogspotot, s gondoltam végig nézem, hogy az általam követésre bejelölt blogerinák miféle gyönyörűséget alkottak, milyen gondolatok foglalkoztatják őket/Titeket. Gyanútlanul görgetem lefelé az egeret, amikor csak olyan bejegyzések fotóit látom hosszan, sorban, egymás alatt, amitől szikrázni kezdett a szemem. Ilyet ember lánya - főleg reggel, éhgyomorra - nemigen nézeget, főleg nem egy nyilvános blogos közösségi oldalon. Pláne, nem jelölöm be követésre!!!! Brrrrrr! Ez valami vicccc????? Mint az őrült, keresem gyorsan a listámon, hogy kitöröljem... , de nem ment olyan egyszerűen a beazonosítás. A technika azért a segítségemre volt abban, hogy végül kinyomoztam az oldal "tulajdonosát", megjegyzem az eredeti blognév teljesen ártatlan, nem is gondolná senki, hogy milyen tartalmat rejt! A kérdés azonban továbbra is fennáll: hogyan kerültem fel a blogkövetők listájára????? (S még csak nem is április 1-e van!!!!)

4 megjegyzés:

nöné írta...

Sejtem, miről beszélsz, hasonlóképpen jártam. Nem hittem a szememnek :( És igen, az a blog nekem sem ezért a tartalomért került a bloglistámba. Nem vagyok prűd, sem szemérmetes, de ami sok, az sok.

Névtelen írta...

Némely blogon - akiket még csak nem is követek- felugrik egy bizonyos oldal ahol finoman szólva pucér hölgyek villogtatják szép vagy kevésbé szép idomaikat- és árulják magukat röpke pásztorórára....
Nos eszembe jutott, hogy régebben a blogger vagy valaki akinek blogger érdekeltsége van felajánlotta hogy az oldalam felületén adjak helyet reklámnak és akkor pénzt kereshetek vele. Természtesen nem éltem ilyen beteges lehetőséggel, de nem lehet, hogy az az ilkető igen?

aniko66 írta...

A dolog továbbra is "titokzatos" marad, mivel nem emlékszem, hogy bárki bloggeres oldalán legalább felvillanó hasonló tartalomba belefutottam volna... Megvallom, ma egy kissé óvatosabban görgettem az egeremet, mit lehet tudni, mivel találkozom megint.... na ez az őrület! :)

xJuDesign írta...

Épp ma futottam bele ebbe jómagam is..... hihetetlen, mik vannak.... gyorsan töröltem az oldalt a követett bloglistáról...